Seriealbumet Feta blås

Feta blås
serier av Sebastian Nyberg
ISBN 952-91-8409-3
Utgivare: Suunnittelutoimisto Johde
116 sidor

Vad är Feta blås?
"Feta blås" är ett samlingsseriealbum, författat och tecknat av Sebastian Nyberg. Humorn är absurd och rätt så ofta förankrad i den östnyländska landsbygden.

Feta blås innehåller bl.a. följande serier:
- Städ-Tanten och hennes supereffektiva dammsugare
- Haren Krishna (alla originaläventyren från Studentbladet 1997-1998 samt två helt nya äventyr)
- Ernst & Jesus
- Psyko-Anders
- Borgå-Bob
- Studentteatern
- Böldby, Finlands minsta by
- och många, många andra!

Ta en titt på innehållet.

Recension i Bild&Bubbla 1/2006:
"Sebastian Nyberg är en helt ny bekantskap för mig, och dessbättre en ganska trevlig sådan.
...
Suverän favorit i albumet är de avslutande serierna om Ernst, som bor granne med Jesus."

- Henrik Zachrisson (4 bubblor av 5)

Vad en läsare tyckte...
Har just haft äran att ta del av ditt första seriealbum! Tog mig 3 dagar att plöja igenom och skrattade hela vägen.
...
Första stora asgarvet var på sidan 25 med feministen med boken "den menstruerande megafittan". Höll på att fan braka! Och tesen: fy skäms för att du är så vanskapt Casimir, var ju helt briljant:)
...
Att massa tack för en massa flabb!

Nyheter:
5.2.2006: Den andra upplagan går sakta men säkert åt och kommer väl att vara slutsåld någon gång på våren. Sen är det upp till Gud och Jesus ifall jag trycker någon till.

1.6.2005: Första upplagan såldes slut förra veckan! Jippii! Nästa är beställd från tryckeriet och ska komma om några dagar.
Albumet ska nu också finnas till salu i Vasa, Pargas och Ekenäs. Vi försöker få det till salu på alla orter i Finland där det finns mycket svenskspråkiga. Keep tuned...

13.4.2005: Albumet finns till salu i Akademiska bokhandeln i Helsingfors. Det borde också finnas i Hagalund, Östra Centrum och Åbo, enligt vad jag vet.

5.4.2005: Release partyt för albumet hålls fredagen den 15.4 klockan 19 och framåt i baren på Konsthallens klubb, adress Ainogatan 3, Helsingfors.
Det blir synnerligen informellt, man kan komma dit på ett glas och köpa albumet ifall man inte gjort det ännu. Tillställingen är öppen för alla intresserade. Meddela gärna per mejl ifall du kommer!

1.4.2005: Albumet finns nu att köpa på galleri Myymälä2. Adressen är Nylandsgatan 23, Helsingfors. Om du vill beställa det direkt, kontakta oss per mejl (adressen nedan).

Kontakt: info@pandapropaganda.com